Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
Meci amical:

Joc de pregătire util cu o echipă care în momentul de față este peste nivelul nostru: Victoria Zăbrani - Unirea Sântana 1-6 (1-2)

CSVZ 12.08.2023 17:55 | Liga 4

În al doilea amical al verii, băieții lui Leo au înfruntat vicecampioana Unirea Sântana.
© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini
   

Un joc de pregătire în care vicecampioana județului a fost peste echipa noastră pe ansamblul jocului. Cu  toate acestea băieți lui Leo a fost egala adversarului cel puțin în prima parte a jocului când mijlocul nostru a fost la înălțimea adversarului chiar dacă acesta reușise deschiderea scorului repede prin Marc (5'). Aveam și noi să egalăm prin Hodan (15') care a profitat de o neînțelegere între Calvin și Dagău. După care jocul a decurs într-o notă de echilibru până spre finalul reprizei când Filimon îl surprinde pe Mitrea cu un șut lobat minge oprindu-se în plas porți goalkeeperului nostru. Pauza ne prinde cu avantaj pentru Unirea.

La reluare ambele echipe operează schimbări iar oaspeții încet, încet domină și înscriu prin Filimon (50'). Martin (65') reușește să transforme penalty acordat în urmă unei intrări neregulamentare a lui Curac în suprafața de pedeapsă. Moda șuturilor lobate se repetă șutul trimis de Olteanu (80') îl prinde pe Sălăjan ieșit din poartă. Iar în final șutul plasat a lui Pașca (87') închide tabela unui joc amical care a fost util echipei noastre prin ritmul de joc impus de adversar care prin prestația de azi se anunță una din pretendentele la supremația seriei.

© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini

Concluzie: a fost un joc de antrenament util în care Leo și-a putut da seama de potențialul care dispune în momentul de față. Însă din nou remarcăm că, ce vine de pe bancă nu aduce plusul scontat. Cu  acești tineri trebuie să avem răbdare însă și ei la rândul lor trebuie să fie conștienți că în momentul când sunt introduși pe teren trebuie să convingă prin prestația lor.

Victoria Zăbrani (prima repriză): Mitrea – Curac, Fărău, Coraș, Benescu – Avram – Iercan, Maxim, Hada, Costea – Hodan. Victoria Zăbrani (repriza a  doua): Sălăjan – Sîrb, Fărău, Coraș, Iacob – Țuța, Cornean- Godoci, Costea, Păulescu – Zăhăreanu. Antrenor: Leontin Pința.

Unirea Sântana: Dagău - Bortiș, Gligor, Calvin, Paven, Politic, Kozma, Olteanu, Filimon, Marc, Trabalka. Au mai intrat: Csurka - Savin, Pașca, Ursoi, Martin, Ciontea, Budiu și Chiș.  Antrenor: Radu Anca. 

Săptămâna viitoare debutează marți 15.08.2023 cu două jocuri astfel de la ora 18:00 se joacă Victoria Zăbrani – Victoria Nădlac. Iar de la 19:30 Victoria Zăbrani – Athletico Vinga.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA