Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
Cupa României: Sezon 2023-2024 | Etapa nr.2 | 16. 09. 2023 | 16:30 | Arena din Mailat
Roșca Alexandru 17'
Antin Cătălin 22'

Voința Mailat
2 : 0
( 2 : 0 )

Victoria Zăbrani
-
Cupa României, etapa a 2-a:

Ligile 4 și 5 se opresc pentru a face loc meciurilor din turul doi al Cupei României: Derby-uri zonale pentru Viitorul, Pâncota, Sebiș, Beliu sau Curtici!

CSVZ 15.09.2023 12:37 | Cupa României

© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini

Primul și al doilea eșalon județean iau o pauză pentru a-și trimite combatantele în turul doi al Cupei României. Etapele ce ar fi trebuit să se dispute în weekend au fost reprogramate pentru 2 și 3 decembrie și asta pentru că trebuie să se păstreze succesiunea de meciuri acasă / deplasare fixată la începutul sezonului. Sunt și două partide amânate în Liga a 6-a, pentru că Archișul și Dieciul joacă și ele în Cupă.

Ultima prezență a noastră pe arena din Mailat a fost chiar în prima etapă a sezonului 2017/2018 pe 19.08. 2017 când echipa, condusă pe atunci, de Adrian Abrudean  a învins cu scorul de 5-0! Din păcate gazdele nostre de acum s-au retras din următorul sezon în Liga a VI-a. În  acest an mai urcat o treaptă promovând în Liga a V-a. Gruparea  patronată de  Molnar Laszlo vine după două victorii consecutive în campionat, configurând premizele  unui joc dificil mâine pe arena din Mailat. Băieții lui Pința sunt pe un trend ascendent după ultimul joc și sperăm că vor confirma și mîine în cupă.

Iată cum împrăștiate cele 18 partide pe parcursul a doua zile, sâmbătă și duminică:

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, ora 11

CS Șofronea – Frontiera Curtici 2004   0-4

Arbitri: Ionuț Nicoraş – Denis Calnacov, Zoltan Nagy.

FC Sîntana 2016 – Flacăra Ţipar  8-1

Arbitri: Adrian Bunaciu – Sergiu Cîrmaci, Andrei Burza.

Voința Sintea Mare – Unirea Sântana   2-12

Arbitri: Daniel Tal – Alexandru Andea, Andreea Şuşca.

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, ora 16.30

Şoimii Livada – CS Glogovăţ 2013  5-0

Arbitri: Alexandru Vasi – Ovidiu Dașcău, Traian Matei.

Real Horia – Viitorul Arad  0-6

Arbitri:  Cătălin Iova – Gabriel Hărduţ, Ionuț Sîrban.

Olimpia Bujac 1975 – Păulişana Păuliş  0-5

Arbitri: Laurențiu Olariu – Dorin Boiț, Radu Iluna.

Voinţa Mailat – Victoria Zăbrani  2-0

Arbitri: Alin Deac – Patrick Dehelean, Marius Vîlceanu.

Observator: Bondar Mircea.

Duminică, 17 septembrie 2023, ora 15

Team United Sanpaul – Victoria Felnac 0-7

Arbitri: Daniel Tal – Emil Arsa, Gabriel Hărduţ Gabriel.

Observator: Mircea Toderici.

Duminică, 17 septembrie 2023, ora 16.30

Șoimii Archiș – CS Beliu  0-4

Arbitri: Dionisie Rus – Remus Naghi, Vlăduț Stanciu.

Observator: Romulus Tănăsescu.

Unirea Şeitin – Athletico Vinga 8-7

Arbitri: Marius Palcu – Paul Iovescu, Sebastian Pantea.

Observator: Marian  Nedelea.

Crişul Alb Buteni – Național Sebiș 3-1

Arbitri: Cătălin Iova – Mădălin Mada, Ionuț Sîrban.

Observator: Teodor Jușcă.

Viitorul Pereg – Victoria Nădlac  2-5

Arbitri: Sorin Saladea – Dan Cojocariu, Adel Kotroczo.

Observator: Corneliu Tiulea.

Avântul 2008 Târnova – Podgoria Pâncota 1-6

Arbitri: Călin Mateuț, Ovidiu Dașcău, Marius Sfărăila.

Observator: Leontin Buda.

Viitorul Şepreuş – Voinţa Macea  1-0

Arbitri: Andi Preda – Valentin Bernat, Filip Cîrmaci.

Observator: Oliver Biro.

Progresul Dieci – Unirea Gurahonț 1-2

Arbitri: Alexandru Ilea – Alin Crăciunaș, Roland Iuhas.

Observator: Iosif Vas.

Spicul Olari – Şoimii Şimand 0-12

Arbitri: Ciprian Pătroi – Rareș Popa, Nicoleta Sandu.

Observator: Bogdan Peşte.

Gruparea condusă de Molnar ne-a trezit la realitate: Voința Mailat - Victoria Zăbrani 2-0!
CSVZ 17.09.2023 14:23 | Cupa româniei

© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini La adăpostul celor două reușite din prima parte a jocului, gruparea condusă de Molnar a rezistat eroic în partea secundă când s-a jucat practic în jumătatea adversă. Băieți din Mailat au meritul că și-au dorit această victorie, au crezut în ea și în final fotbalul ia răsplătit.
   

Așteptat cu mult interes jocul din Cupa României de la Mailat în care echipa locală Voința, de curând promovată în liga 5 valorică, a înfruntat gruparea condusă de Leontin Pința, Victoria Zăbrani. Astfel la fluierul de început al jocului micuța dar cocheta bază sportivă din localitate avea tribunele pline de susținători.

Din păcate băieții noștri au avut o evoluție mai slabă, confuză și presărată cu multe greșeli individuale. Acest lucru a fost relativ repede speculat de gazde prin reușita lui Roșca Alexandru din min. 17 care reia în gol o minge respinsă de Mitrea la un contraatac pe stânga. După numai 5 minute la o bâlbâială pe zonă centrală între Vizitiu și Avram, Deac arată punctul cu var iar Antin Cătălin îl execută cu precizie pe Mitrea majorând scorul la 2-0!

După ce ne-am văzut conduși atât de repede băieții noștri au început să se trezească și să încerce revenirea însă ratările monumentale cronicizate continuă să  ne bântuie la finalizare. Astfel Dancă din numai 3 metri de poartă încercă o preluare în loc să pună latul cu poarta goală, culminând cu faza din partea a doua a jocului când Roșuț, scăpat pe contraatac, a driblat pe toată lumea însă nu a găsit 7 metri de poartă goală... spre deliciul asistenței destul de numeroase la acest joc.

La adăpostul celor două reușite din prima parte a jocului, gruparea condusă de Molnar a rezistat eroic în partea secundă când s-a jucat practic în jumătatea adversă. Băieți din Mailat au meritul că și-au dorit această victorie, au crezut în ea și în final fotbalul ia răsplătit.

În tabăra noastră, lipsiți de inspirație și de idei, băieții lui Leo a trebuit să se recunoască învinși de o echipă proaspăt promovată în liga a 5-a punând capăt preconizatei aventuri de cupă chiar în meciul de debut.

CONCLUZIE: Poate am crezut prea repede în grupul format de Pința după cele două evoluții bune din campionat însă la Mailat am fost readuși la realitate arătându-ne că acești băieți mai trebuie să muncească până vor ajunge la acea unitate de grup pe care o așteptăm de la ei.

Urmează o săptămână grea cu două antrenamente în care tehnicianul nostru trebuie să găsească soluția pentru confruntarea din finalul săptămâni când vom primi vizita echipei din Vinga, o nouă promovată a ligi 4 care are la activ o victorie punându-și gânduri mari în deplasarea de la Zăbrani.

Echipele:

Voința Mailat: Vîrtaci Dan (Molnar Istvan 46') – Dragman Rareș, Balint Csaba, Nyamcsuk Andrei, Rostas David, Antin Cătălin (Pojar Dominik 72'), Bozga Ovidiu, Brerzofschi Szabolcs (Ioniga Marius 80'), Pinți Leon, Roșca Alexander, Presura Ginel. Antrenor: Molnar Lazlo.

Victoria Zăbrani: Mitrea Alexandru (Nedelea Andrei 46'), Roșuț bogdan (Godoci Andrei 60'), Maxim Nenad, Moldovan Bogdan (Costea Andrei 60'), Cleuța Casian (Țuța Andrei 46'), Dancă Flavius, Benescu Răzvan, Avram Lucian, Vizitiu Adrian (Fărău Fabian 46'), Iercan Emanuel, Hodan Gheorghe. Antrenor: Leontin Pința.

Cartonașe galbene: Bozga Ovidiu 59', Ioniga Marius 83', Dragman Rareș 86', Molnar Istvan 90+3' / Roșuț Bogdan 59', Avram Lucian 82'.

Arbitri: Deac Ionel Alin – Cirmaci Filip, Vîlceanu Marius. Observator: Bondar Mircea.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA