Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Meciurile și arbitrii etapei a 27-a în Liga a IV-a:

Ardelean fluieră al doilea derby la rând, echipele din Podgorie se duelează cu Deac la centru, iar noi cu brigadă din Ungaria la Vladi' , poate de data aceasta avem mai mult noroc.

CSVZ 17.05.2024 8:40 | Liga 4

© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini După ce la Curtici am pierdut în min. 2 al prelungirilor, având la centru o brigadă din Ungaria ( foto: Barath Janos ), la Vladimirescu avem parte de aceiași brigadă doar cu alt central. Să sperăm că de data aceasta o să avem mai mult noroc.
   

Runda din weekend în primul eșalon județean ar putea fi decisivă pentru stabilirea campioanei județene. Sântana va avea cu trei puncte în clasament, în timp ce liderul Viitorul are deplasare grea la Curtici. Sau asta pare la prima vedere, căci "Fronti" se confruntă cu trei absențe importante. Blănaru, Pavel și Zsogo sunt suspendați, în timp ce Avrămuțiu și N. Varga revin după accidentări. Dreptatea o va împărți Mircea Ardelean, prim divizionarul fiind pentru a doua etapă la rând pe gazon, în județ, după ce a condus Felnac – Sântana 1-2.

Celălalt duel mai tare al rundei e derby-ul Podgoriei, între Pîncota și Păuliș, unde arbitrează Alin Deac. Gazdele nu va vor conta pe Pirtea (ce a luat două runde de suspendare) și pe D. Gligor, în timp ce dincolo va absenta D. Crișan.

Apoi, "ciocnirea" zonală, dintre Sebiș și Beliu, care în tur s-a terminat cu cinci eliminări în tabăra trupei lui Filipaș, și o remiză (2-2), e condusă de Sebastian Mako. Belenii au și acum un suspendat, pe Onoc. Doi suspendați mai are și Nădlacul, pe Bukva, Coriteac, în disputa cu Șimandul, care și ea nu va putea conta pe "decarul" Martin. În fine, măceanul D. Ardelean va privi și el de pe margine Voința – Vinga.

După ce la Curtici am pierdut în min. 2 al prelungirilor, având la centru o brigadă din Ungaria, la Vladimirescu avem parte de aceiași brigadă doar cu alt central. Să sperăm că de data aceasta o să avem mai mult noroc. În această deplasare Pința va avea la dispoziție lotul complet.

Sâmbătă, 18 mai, ora 11

CS Glogovăţ 2013 – Victoria Zăbrani  
Arbitri: Hanyecz Bence – Barath Janos, Fekete Zoltan (toți din Ungaria), Observatori AJF: Szpisjak Zsolt, Farkas Csaba Zsolt (ambii din Ungaria).

Podgoria Pîncota – Păulişana Păuliş
Arbitri: Alin Deac – Sergiu Găluți, Andrei Pîslaru. Observatori AJF: Oliver Biro, Andras Mako.

Sâmbătă, 18 mai, ora 18

Victoria Nădlac – Şoimii Şimand
Arbitri: Alexandru Vasi – Sîrban Ionuț, Andreea Şuşca. Observatori AJF: Traian Enoiu, Marcel Vida.

Frontiera Curtici 2004 – Viitorul Arad
Arbitri: Mircea Ardelean – Lucian Berariu, Denis Calnacov. Observatori AJF: Mircea Toderici, Marian Nedelea.

Național Sebiș – CS Beliu
Arbitri: Sebastian Mako – Emil Cristea, Dan Cojocariu. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Bogdan Peşte.

Voinţa Macea – Athletico Vinga
Arbitri: Cristian Coroban – Emil Arsa, Remus Naghi. Observatori AJF: Mircea Bondar, Marian Miron.

Unirea Sântana – ACB Ineu II 3-0 (f..j)

Victoria Felnac stăPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA