Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
Liga a IV-a Arad, avancronică etapa a 2-a:

Sâmbătă pe ”josef Scheirich” începem și noi sezonul, ne vizitează Șoimii din Șimand. Un prim test pentru băieții lui Pința, să sperăm că îl vor trece cu bine.

CSVZ 23.08.2023 11:45 | Liga 4

Dacă Pința își dorește victoria în confruntarea cu băieți din Șimand. Cu siguranță jocul etapei se desfășoară la Curtici unde Sântana lui Puia își dorește consolidarea poziției pe podium, cu o victorie împotriva Viitorului.
© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini Băieții noștri vin după un amical jucat vineri seara pe „Otto Grefner” din Șiria. Unde, mai degrabă, au dezamăgit decât au confirmat. Cu o evoluție destul de ștearsă pe ansamblul jocului chiar dacă în final au obținut victoria. Motiv pentru care la antrenamentul de marți tehnicianul nostru a avut o discuție mai lungă pe această temă
   

Am intrat în săptămâna debutului în noul sezon fotbalistic, începem direct cu a doua etapă, deoarece în prima am stat. Adversar echipa din Șimand care în etapa precedentă a reușit doar o remiză contra Ineului, însă o echipă foarte ambițioasă care în ultimii ani a crescut foarte mult în joc.

Băieții noștri vin după un amical jucat vineri seara pe „Otto Grefner” din Șiria. Unde, mai degrabă, au dezamăgit decât au confirmat. Cu o evoluție destul de ștearsă pe ansamblul jocului chiar dacă în final au obținut victoria. Motiv pentru care la antrenamentul de marți tehnicianul nostru a avut o discuție mai lungă pe această temă. ” La meciul de la Șiria în loc să avem noi posesie au avut ei, niște copii. Iar scorul final a venit contrar cursului jocului. Golurile au venit pe execuție personală a lui Maxim... dar jocul per ansamblului a fost unul execrabil, bătaie de joc” , a concluzionat destul de supărat in finalul discuției avută cu băieții Leontin Pința.

La antrenamentul de marți tehnicianul nostru trebuia să-și definitiveze lotul însă a amânat pentru joi când va anunța băieți cu care este pregătit să atace turul campionatului. Inițial s-a spus că lotul trebuie să fie format din maximum 18 sportivi, din rațiuni financiare cu care se confruntă aproape toate cluburile la acest nivel. După antrenamentul de marți, la propunerea tehnicianului. Conducerea clubului s-a oprit la 20 pentru conturarea lotului cu care vom ataca turul de campionat.

„Dacă în urmă cu o lună plutea incertitudinea în cea ce privește viitorul acestui club. Iată că, prin cooptarea lui Leontin Pința ca antrenor, am ajuns să avem 20-24 de băieți la fiecare antrenament cu foarte mulți tineri în lot. Dintr-o dată din nimic sa umplut curtea...” constată zâmbind Adi Bădău, președintele grupări.

În această etapă pe departe capul de afiș va fi întâlnirea dintre Unirea Sântana și Viitorul Arad, meci care se va disputa pe arena din Curtici. Iar noi vom disputa meciul cu Șoimii Șimand, Sâmbătă de la ora 18:00 pe Arena” Josef Scheirich”. Deoarece Vineri seara arena va fi ocupată de o acțiune culturală în care este invitat tineretul și nu numai la... noaptea DJ-ilor!



PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA