Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
Liga a IV-a Arad:

Se dă startul în liga 4 Arad. La Păuliș și Beliu confruntări importante chiar din prima etapă.

CSVZ 18.08.2023 10:22 | Liga 4

Început de campionat în care noi debutăm cu o pauză. Să sperăm că ne va fi de folos și în etapa a doua Pința va găsi formula benefică în confruntarea cu Șimandul lui Ruska.
© Fotografie: NTM / CSVZ / Imagini
   

Sâmbătă dimineața pe arena din Sânleani se dă startul într-o nouă ediție de campionat a Ligii 4 Arad. Un campionat care își duce povara tot mai greu de la an la an. Cu echipe care tot mai greu reușesc să țină pasul cerințelor și costurilor impuse de mai marii de la conducerea AJF-ului. Și în sfârșit, un campionat care totuși pornește și care dă satisfacţie tot mai puținilor iubitori de acest sport.

Primul joc se dispută la matineu unde echipa gazdă, Viitorul nu credem că va avea mari probleme cu Glogovățul lui Dehelean Călin. De la ora 18:00 vor începe celelalte jocuri în care doza de echilibru și importanță ni se pare cel de la Păuliș și Beliu. La Păuliș vin felnăcani lui Ciba care în precedentul final de campionat au stricat socotelile grupării conduse de Puia. Este de urmărit abordarea Păulișanei într-un meci echilibrat în care combatantele vin cu șanse egale.

Cu un lot, parcă mai valoros, față de precedenta ediție va aborda Sântana deplasarea de la Beliu în care gazdele chiar dacă au pierdut mulți jucători este o nucă tare datorită și spectatorilor care îi susțin pe teren propriu. Însă, după cum spuneam, gruparea condusă de Puia cu Radu Anca la cârmă ne pare candidatul cel mai serios la câștigarea seriei și nu credem că beleni vor reuși să-i împiedice chiar din start.

În rest jocuri normale, început de campionat în care noi debutăm cu o pauză. Să sperăm că ne va fi de folos și în etapa a doua Pința va găsi formula benefică în confruntarea cu Șimandul lui Ruska.Dar până atunci Vineri de la ora 19:00 ne vom deplasa la Șiria unde pe" Otto Grefner" vom înfrunta echipa locală Șiriana, într-un ultim meci de pregătire înaintea debutului de peste o săptămână.

Etapa nr. 1  completă:

Sâmbătă 19.08.2023 ora 11:00

Viitrorul Arad – Glogovăț 2013

Sâmbătă 19.08.2023 ora 18:00

Șoimii Șimand – ACS ACB Ineu

Păulișana Păuliș – Victoria Felnac

CS. Beliu – Unirea Sântana

Athletico Vinga – Victoria Nădlac

Voința Macea – Podgoria Pâncota

Frontiera Curtici 2004 – Național SebișPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA