Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Sărbătoare www

10 ani de victoria-zabrani.ro

De-a lungul timpului am încercat să relatăm cât mai obiectiv evoluțiile echipei și problemele din curtea clubului nostru
CSVZ Decembrie 30. 2019 18:53Suntem la finele anului 2019 și ne pregătim pentru sărbătorirea trecerii în noul an 2020. An care pentru noi are mai multe semnificații, sunt zece campionate petrecute în liga 4 de la revenire, vom sărbători zece ani de la apariția" site-ului victoria-zabrani.ro" apărut odată cu revenirea echipei în elita fotbalului județului și unul din puținele sau poate singurul la acest nivel din țară.

Încă din iarna anului 2010 s-a născut această idee de site al clubului care să cuprindă istoria acestuia, rezultatele și știrile permanente din curtea acestei grupări fotbalistice zăbrănene. S-a muncit aproape până în vară pentru a aduna date și a le grupa în ordine de la înființarea clubului până în prezent. De mare ajutor ne-au fost colegii nostri, actualmente cetățeni germani, care au îmbrățișat ideea imediat și au trimis date și poze pe care le dețineau în familie din acei ani.

De menționat că un aport deosebit în alimentarea acestui site cu date și poze de pe teritoriul german la avut Dietmar Graf din Heidelberg-Germania, fost jucător al clubului între anii 1970-1983. În primi ani am beneficiat de articole scrise de Patricia Pașca,  Dorin Ocneriu și documentaristul Mecheș Ionel care prin subiectele relatate a început să facă site-ul cât mai cunoscut și apreciat atât în județ cât și în Germania... culminând cu sărbătorirea Legendarului Graf Franz din 25. 02. 2012 din Heidelberg și în vara aceluiași an cu sărbătorirea a 80 de ani de la înființarea clubului în Zăbrani.

Apoi spre surprinderea noastră în data de 24. 01. 2017 primim pe e-mailul clubului următorul mesaj:" Bună ziua! Mă numesc Cristian Poenaru sunt din Bucuresti și vă trimit ataşat prima parte din istoria echipei, perioada 1948-1969." Vă dați seama cât de mare ne-a fost bucuria că, un om din capitala țării ne-a urmărit site-ul și a hotărât să ne ajute cu date pe care noi nu le dețineam, mulțumim domnule Poenaru și vă așteptăm la Zăbrani.

De-a lungul timpului site-ul a încercat să relateze cât mai obiectiv evoluțiile echipei și problemele din curtea clubului nostru. Dacă am reușit stă dovadă vizualizările permanente și părerile dumneavoastră de care am ținut cont de-a lungul acestor ani scurși de la apariția acestui site. Pentru toate acestea vă mulțumim și vom încerca să vă ținem mai departe la curent cu tot ce însemnă sport și tradiție în comuna noastră. La Mulți Ani! tuturor iubitorilor de sport, zăbrănenilor de pretutindeni. TRADIȚIA CONTINUĂ!PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani