Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Multă muncă și transpirație în cele două antrenamente zilnice

La Moneasa condiții de cazare, masă și recuperare de excepție.

04.02.2019 • 9:28 | Hojda VasileDatorită implicării totale a autorităților locale ale Comunei Zăbrani, echipa de fotbal CS Victoria Zăbrani se află în aceste zile cantonată la hotelul Parc din Moneasa. Elevii lui Leo Pința au răspuns prezent pentru această perioadă de acumulare, cu mici excepţii datorate locurilor de muncă ale unor jucători care nu au permis prezența acestora în cantonament.

Ne-a aşteptat la Moneasa o vreme închisă dar fără precipitații, niște gazde primitoare (domnul director și personalul hotelului Parc) precum și condiții de cazare, masă și recuperare de excepție. Așa că toată lumea e pusă pe treabă, perioadele de antrenamente dimineața și după masă, cu folosirea preponderentă a mingii, în exerciții de o complexitate ridicată pregătite de dl Pința ajutat de Marius Cioncă.            

Bineînțeles că nu lipsesc atelierele de pregătire fizică integrate în antrenamente, perioadele de alergare de viteză și anduranță atât de necesare pentru o pregătire complexă. Seara echipa beneficiază de acces la sala de forță precum și la complexul de recuperare ( bazin, sauna, jacuzzi ). Pentru a destinde atmosfera am disputat și un meci de pregătire în data de 01.02.2019 pe terenul din Dezna împotriva unei echipe ambițioase de liga V aici mă refer la echipa locala Cetate Dezna, de care am dispus cu 2-0 prin reușitele lui Gherghel și Simion.

Ca noutăți în stagiul de pregătire de la Moneasa ar fi, revenirile, lui Țop Cătălin, Nibu Andrei și Hojda Alexandru juniori under 21, înregimentarea unui portar de mare valoare Alexandru Mitrea, precum și cooptarea în echipă a lui Alexandru Tămășesc și Richard Cojocaru jucători născuţi 2001 veniți de la Podgoria Șiria, juniorul Crișan venit de la CSS Arad via Șoimii Șimand și Lazăr Marian junior provenit din curtea clubului UTA Arad.

S-au scurs doar 2 zile de pregătire, ne mai așteaptă încă 5 până vineri 08.02. Urmează  zile de muncă cu multă transpirație și văzând implicarea totală a jucătorilor, dorința de a face performanță și de a se pregătii nu pot decât sa spun că lucrurile încet, încet se așază. Această perioadă ne oferă și un joc în data de 06.02 pe același teren din Dezna cu echipa din eșalonul III Național Sebiș. Ca și un minus spun eu destul de important este accidentarea lui, Mielu, Dragu care a și fost dus acasă în vederea realizării unui control medical de specialitate. Tot ca un minus ar fi absențele motivate ale unor jucători ca Zele, Francescu, Băd, Adam.

Cu certitudine se poate afirma că echipa are potențial, este dornică să confirme și să demonstreze că se poate face performanță, jucătorii tineri dirijați în permanență de experimentații Pașcu, Bier, Topai, Gherghel, Mitrea pot crește într-un mediu sănătos alături de conducerea executivă și stafful tehnic.

               Vom revenii cu alte informații.

( foto telefon )PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA