Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Sfârşit de cantonament pentru echipa noastră la Moneasa

19.02.2016 20:41 | Hojda Vasile

munte

Toată pregătirea s-a desfăşurat sub semnul seriozităţii şi a puterii de muncă sporite.

Sfârşit de cantonament pentru echipa noastră la Moneasa unde timp de 6 zile am încercat să încărcăm bateriile pentru returul ce ne aşteaptă peste 3 săptămâni.

Toată pregătirea s-a desfăşurat sub semnul seriozităţii si a puterii de munca sporite, ghidonati de către Leo Pinţa care şi-a verificat, mânjii, punându-i în toate situaţiile de dificultate posibile. Anduranţă pe traseul de la casa pădurarului, alergare contratimp până la Izoi, bucăţile de viteza de 100, 200, 400, 500, 800 si 1000 din jurul lacului şi in jurul hotelului Moneasa, alergările în pantă şi pe teren accidentat de la, pruni, au fost, meniul, servit de prof. Pinţa pe durata celor 6 zile.

ab

Scurtele întâlniri cu mingea au făcut deliciul si farmecul cantonamentului, ambiţia echipelor de a câştiga fiecare meci jucat pe sinteticul de la tabere au adus lucruri pozitive în ceea ce priveşte relaţiile interumane intre coechipieri.


Deosebit de important (şi cu această ocazie le mulţumesc în numele juniorilor), a fost aportul celor 3 seniori din lot (Crişan Daniel, Iercan Emanuel si nu în ultimul rând Brutyo Adrian) care au reuşit să adune juniorii in preajma lor şi să-i mobilizeze pentru fiecare încercare care urma.

bucurie

Condiţii de cazare si masă impecabile, refacere, sala de forţă, etc... toate au contribuit la bunul mers al lucrurilor. Implicarea sportivilor a fost totală, ambiţia şi dorinţa de pregătire foarte mare, lipsa accidentărilor şi îmbolnăvirilor ne dau speranţe pentru un retur cel puţin la fel de bun ca şi turul de campionat.

Să nu uităm implicarea domnului Miculiţ Eugen care pe tot parcursul stagiului de pregătire a fost lângă echipa răspunzând solicitărilor venite din partea tuturor, si a domnului Pinţa care şi-a ghidat trupa pentru atingerea obiectivelor propuse. După cum spunea domnul Pinţa: Cantonamentul şi-a atins scopul, urmează ca roadele să le culegem începând cu prima etapa a returului.

Vineri dimineaţa delegaţia noastră a părăsit Staţiunea Moneasa, odihna băieţilor va fi destul de scurtă deoarece sâmbătă la matineu vor participa la triunghiularul de la Păuliş unde îşi vor testa forţele câte o repriză cu Şoimii Lipova şi Păulişana.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA