Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Moneasa 2015

Pentru acest gest lipsit de o motivaţie din partea jucătorului. Toda va primi o sancţiune drastică pe perioada rămasă din contractul în derulare.

CSVZ Februarie 27. 2015 08:30

Toda s-a auto exclus din lot.

Înaintea jocului cu Sebiş şi la final de cantonament când antrenorul nu apucase bine să spună că totul este ok!...a urmat "evadarea" primului răzvrătit în persoana lui Toda care dintr-o dată s-a supărat ca…pe sat şi-a luat hainele şi a plecat uitând să-şi motiveze gestul sau să anunţe antrenorul şi delegatul clubului care îi însoţeşte.

Bine înţeles că a fost informat imediat preşedintele clubului  care a declarat:

" Nu pot să înţeleg gestul lui Toda faţă de condiţiile de pregătire oferite de club. Aceşti băieţi trebuie să înţeleagă o dată pentru totdeauna că în afară de a cere au şi obligaţii care trebuie să  le respecte. Pentru acest gest lipsit de o motivaţie  din partea jucătorului ( nici până în prezent nu a sunat pe cineva din conducere ) va primi o sancţiune drastică pe perioada rămasă din contractul în derulare. Nu admit asemenea comportament la nici unul din sportivi noştri " a spus în încheiere Tiberiu Nicula.

Tot din cadrul clubului am aflat că imediat la aflarea veşti în cantonamentul de la Moneasa au fost trimişi Stamate Virgiliu şi Miculiţ Eugen, vicepreşedintele respectiv secretarul clubului …PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA