Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Moneasa 2015

3 antrenamente zilnice cu grad de dificultate variat

CSVZ Februarie 24. 2015 19:30

"Vreau să mulţumesc Consiliului Local Zăbrani, primarului personal pentru condiţiile oferite şi sper că băieţii vor întoarce cu aceiaşi măsură acest efort al organelor locale."

Leontin Pinţa ( Moneasa )

Sunt foarte mulţumit de felul cu au înţeles băieţii să răspundă programului pe care l-am pregătit, sunt receptivi şi dornici să se pregătească cât mai bine fiind conştienţi că această pregătire le va fi utilă pe parcursul acestui an.

Programul cuprinde 3 antrenamente zilnice cu grad de dificultate variat: de la alergări uşoare la urcări în pantă, exerciţii tehico-tactice lucru cu mingea, sala de forţă şi recuperare... încercăm să acoperim toată gama de exerciţii folositoare în această perioadă.

 Toate acestea colabora te cu un program fix al meniului: 8:30 – micul dejun,  13:30 – Prânzul, 19:30 – Cina.

Iar ca băieţii să poată să se odihnească liniştiţi la ora 21:00 intrăm o parte în sala de forţă şi o parte la bazin şi saună după care se dă stingerea.

Cu acest program vom merge până Vineri iar Sâmbătă dimineaţa după ce vom servi micul dejun vom coborî la Sebiş unde vom înfrunta divizionara din oraş într-un ultim joc test la întoarcere spre casă.

Mai vreau să spun că sunt bucuros pentru că nu avem nici un accidentat sau un indisponibil la acest program  şi că toată lumea este aptă, lucru care sper să fie până la finalul acestei pregătiri centralizate.

Iar pentru că veni vorba de final, vreau să mulţumesc Consiliului Local Zăbrani, primarului personal pentru condiţiile oferite şi sper că băieţii vor întoarce cu aceiaşi  măsură  acest efort al organelor locale.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA