Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2022-2023
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Aniversare:

90 de ani de fotbal la Zăbrani: Vizite și amintiri plăcute

Paul Altman 11.06.2022 13:43 | Eveniment
© Fotografie: PA/ CSVZ / ImaginiPrimul obiectiv vizitat a fost Biserica Catolică. Acolo oaspeții noștri au retrăit cu emoție vremurile de altă dată, atunci când mergeau în fiecare duminică dar și în zile de sărbătoare la slujbă.

Delegația Germană care se află zilele acestea în comuna noastră cu ocazia Jubileului de 90 de ani de activitate a clubului de fotbal Victoria Zăbrani a fost primită ieri în cadru oficial. Evenimentul s-a desfășurat la Primăria Zăbrani, unde primarul Dănuț Codrean , viceprimarul Petrescu Daniel, consilieri local și angajați din primărie i-au întâmpinat pe oaspeți.

“ Doresc să vă spun bun venit la acest eveniment organizat cu suflet spun eu. Am puține emoții deoarece este pentru prima dată când vă primesc în calitate de primar al acestei comune. V-am pregătit un program de vizită și sper să depănăm mai multe amintiri
( Dănuț Codrean -primar Comuna Zăbrani)

Primul obiectiv vizitat a fost Biserica Catolică. Acolo oaspeții noștri au retrăit cu emoție vremurile de altă dată, atunci când mergeau în fiecare duminică dar și în zile de sărbătoare la slujbă.

Următorul moment emoționant a fost când delegația germană a pășit din nou pe treptele Școlii Gimnaziale "Adam Muller Guttenbrunn". Aici au fost întâmpinați de către directorul instituției doamna Ramona Ardelean care le-a povestit despre cât de mult s-a schimbat sistemul de învățământ și ce înseamnă meseria de dascăl în zilele noastre. Le-au fost prezentate sălile de clasă, au studiat un catalog dar și cea mai nouă investiție făcută de primăria Zăbrani și anume laboratorul de informatică dotat cu calculatoare de ultimă generație.

Următorul obiectiv a fost Remiza de pompieri, unde oaspeții noștri au putut admira fotografii cu cei care au activat ca pompieri în comună dar și cupele și medaliile obținute în concursuri.

De la remiză, delegația s-a deplasat la muzeul memorial Adam Muller Guttenbrunn unde Anca Artimon le-a prezentat în detaliu poze și documente dar și celebra colecție de păpuși. Ziua de vizită s-a încheiat cu o degustare de vinuri prezentată de Aurel Palconi.

Evenimentul se va încheia astăzi cu meciul de old-boys și balul sportului Zăbrănean.


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA