Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
liga IV - Sezon 2016-2017
  85 de ani

Atmosfera de sărbătoare și bucurie a revederi


17.06.2017 • 08:12 | CSVZ

unitatea familiei sportive din acele vremuri iau apropiat atât de mult...

Atmosfera de sărbătoare la stadionul Josef Scheirich din Zăbrani, clubul își aștepta oaspeții din Germania care de la orele 17:00 au început să apară iar gazdele au încercat să fie cât mai primitoare. Atmosfera este una de sărbătoare și bucurie a revederii a unor colegi și prieteni pe care unitatea familiei sportive din acele vremuri iau apropiat atât de mult reușind să treacă peste obstacolele regimului din acele vremuri ba din contră să spună și acum: " Pentru noi cei mai frumoși ani au fost aici în România unde ne-am născut, am crescut  putând să spunem că, aici ne-am petrecut cei mai frumoși ani ai tinereţi și de aceia de fiecare dată revenim cu drag ."

Discuțiile se încing fiecare își aduc aminte de multe năzbâtii din tinerețe urmate de hohote de râs care se încing până în seară târzie.  La reușita acestei prime zi a contribuit și prezența primarului, dl. Toader Marian care a ținut să fie prezent la primirea musafirilor ca o adevărată gazdă întreţinându-se cu toată lumea.

Din nou Werner Schön a făcut excepție și nu a venit cu mâna goală dăruind clubului câteva rânduri de echipament și mingi cu care se joacă în Bundesliga II Germană. " A fost totul spontan când am auzit că se organizează sărbătorirea clubului ne-am adunat vreo 6-7 persoane și ne-am luat zborul spre România. Ne-am cazat în Arad și am vrut să ajungem primi la Stadion alături de încă 35-40 de persoane și după cum vedeți ne simțim minunat pentru că am vrut să fiu printre primi care dăm startul evenimentelor din următoarele 2 zile" a spus directorul centrului de tineret de la Karlsruher SC.

Din generația anilor '72-'80, Titi Graf a ținut să spună: " După o călătorie lungă pentru mine este o satisfacţie să-mi revăd foști colegi și când văd ce este aici un teren așa frumos cu un gazon aproape impecabil, nu pot să nu-mi aduc aminte de terenul din vale unde jucam pe întuneric nu aveam apă să ne spălăm și spun că dacă noi aveam așa ceva eu cred că aici și durmeam de dragul lui. Iar eu de câte ori am posibilitatea să vin o să vin cu cea mai mare plăcere pentru că aici este o parte din viața mea și crede-mă este una frumoasă pe care nu poți să o uiți chiar dacă ne despart mii de kilometri. "

Mijlocașul de buzunar G. Gelz a intervenit și el: " După 5 ani ne revedem din nou aici în Zăbrani bucuroși de invitația făcută mă bucur nespus de mult pentru că o să-mi revăd prieteni cu care m-am simțit bine, ne-am înțeles bine practic eram o familie pe care tineretul din ziua de azi greu o pot înțelege, mă bucur să văd un stadion frumos, o organizare bună și cred că următoarele două zile vor fi la fel de bune "

Atmosfera plăcută a continuat până târziu în noapte chiar dacă urmau încă două zile cu program intens.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA